Den första artikeln


Lyssna på sidans text med ReadSpeaker

Nu föds VoiceCorp i Sveriges blogg och samlingspunkt för vår digitala närvaro. Här kommer ni att få se live video, presentationer, läsa blogginlägg osv. Det är också här som våra nyhetsbrevs innehåll kan läsas först. Vi kommer att fortsätta skicka ut våra nyhetsbrev fyra gånger per år. Men innehållet hämtas här. Så om du vill vara först med att läsa allt nytt om och av oss ska du prenumerera på denna blogg eller följa oss på Twitter istället för prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Välkommen att kontakta oss med feedback på vad du vill veta mer om, se presenteras/demonstreras. Du är även välkommen att höra av dig med förfrågningar på någon av våra tjänster.

Vi modererar kommentarer men publicerar allt som är relevant till artikeln/sidan så länge det inte är kränkande för någon.

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)

Spam protection by WP Captcha-Free