Medievärlden uppmärksammar ReadSpeaker dubbelt upp


Lyssna på sidans text med ReadSpeaker

Skärmdump från mediavarlden.se Skärmdump från Medievarlden.se

Igår uppmärksammade Medievarlden.se våra tjänster i två artiklar. Medievärlden är Tidningsutgivarnas branchtidning som följer dagspressens utveckling. Dels publicerade de en artikel om tjänsterna vi levererat till Uppsala Nya Tidning. Och samtidigt la de upp en mer allmän artikel om våra tjänster med den något ofördelaktiga rubriken ”Tidningsbranschen tvekar om talande webb”. Man kan lätt tro att Tidningsbranschen är skeptiska till talande webb. Men det handlar kanske mer om en tröghet som inte nödvändigtvist behöver bero på att man har tvivel på nyttan av tjänsten.

I Sverige har vi även DN som kund som gör sin mobila sajt talande med ReadSpeaker. Istället för en mobil app så erbjuder de med hjälp av vår tjänst en möjlighet att ladda ner en mp3-version av alla artiklar. Det är en lösning som tekniskt bara kräver att man har en wap/webbläsare och möjligheten att spela upp mp3-ljud. Därmed är det de flesta mobiler som folk har idag som klarar kraven för tjänsten.

Kul att Medievärlden uppmärksammar oss. Hoppas att de själva även gör slag i saken nu och gör nyhetssajten talande ;-)

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)

Spam protection by WP Captcha-Free