”Talsyntes på bloggen är en lysande uppfinning!”


Lyssna på sidans text med ReadSpeaker
säger Sören Olsson på sin blogg iallafall :-) Och det är klart att det är lätt att hålla med honom om det. Men det finns ju risk att jag/vi är partisk. :-)
Det var igår kväll som jag med stor förtjusnings upptäckte Sörens blogginlägg i mitt flöde av bloggar som skriver om ”talsyntes”. Och det handlar inte om vilken talsyntes som helst utan om vår tjänst webReader som Sören hade fått tips om och installerat på sin blogg. Han säger vidare att ”Jag fullkomligt älskar den tanken.” och så vill han testa talsyntesen med att skriva in lite ”joddel” i inlägget :-) .
Sören är ena halvan i författarduon bakom Bert- och Sune-böckerna. Men han har ju skrivit så mycket mer än det. Och på senare år har jag med stort intresse läst hans krönikor i tidningen Föräldrakraft där han skriver hjärtligt och underfundigt. Tillsammans med sin fru så skrev han boken ”Prins annorlunda” för ett par år sedan. Den handlar om hur det är att leva med ett barn som har Downs Syndrom.
Så till sist lite kärlek så här två dagar innan Allahjärtans dag: Jag älskar allt Sören har gjort! Kul att han även älskar något vi gjort!
  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)

Spam protection by WP Captcha-Free