Mer än en ny svensk webbplats om dagen väljer nya ReadSpeaker


Lyssna på sidans text med ReadSpeaker

Lite tidigt att summera hela 2010, men vi kan i alla fall konstatera att vi under 2010 (hittills) har levererat proReader och ReadSpeaker Enterprise till över 400 kunder bara i Sverige. Det är dels många nya kunder, men det är också många som bytt från andra uppläsningstjänster eller har uppgraderat från tidigare versioner av ReadSpeaker. Det syns också på användandet som visar på en otrolig tillväxt. Allt fler kommer på att det faktiskt är ganska praktiskt eller bekvämt att lyssna istället för att läsa själv. Inte för att folk plötsligt blivit lata, tvärt om. Det blir helt plötsligt möjligt att göra andra saker medans man läser. Prova du också!

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)

Spam protection by WP Captcha-Free