ReadSpeaker nu med stöd för HTML5 i bl.a. Apples mobila apparater


Lyssna på sidans text med ReadSpeaker

Många av de senaste tjänsterna som vi utvecklat använder sig av Flash-teknik för att sköta uppspelningen av det strömmande ljudet samt för att kunna markera ord på webbsidan meddans de läses. Vi vill hellre förlita oss på funktionalitet som finns i de flesta webbläsare istället för att kräva att användaren installerar specialprogram som bara fungerar med vissa webbläsare. Och som ni säkert redan vet så kan man ju ändå lyssna på talet från ReadSpeaker även om man inte har stöd för Flash, men då utan highlightingfunktionen. Nu går vi alltså steget längre och släpper en ny version av vår mest populära produkt som även har stöd för att sköta uppspelning och highlighting med HTML5 teknik. Det betyder att tjänsterna fungerar lika bra vare sig man använder en PC eller en iPhone eller iPad. Dessutom har tjänstens gränssnitt jobbats om lite för att säkerställa att det validerar mot W3Cs riktlinjer med allt vad det innebär.

Den nya versionen finns nu upplagd på www.readspeaker.com så det är bara att prova ☺

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)

Spam protection by WP Captcha-Free