Sitevisiondagarna 2010, here we come


Lyssna på sidans text med ReadSpeaker

Sitter just nu på tåget mot Örebro för två dagars fullt program på Sitevisiondagarna

Vi var med förra året också och det är ett självklart evenemang för oss att delta i. Dels ställer vi ut där och så deltar vi i de olika seminarierna för att lära oss mer och kanske tom bidra med något.

Sitevision är ett CMS som väldigt många av våra kunder har. De har ungefär lika stor marknadsandel bland Sveriges kommuner som Episerver. Och Sitevision har mycket god tillgänglighet på webbplatserna som skapas i verktyget. Därmed finns dels bästa förutsättningar för att uppläsning av webbplatsen fungerar optimalt. Och därmed är det även så att de kunder som valt deras CMS ofta har en hög kravställning vad gäller tillgängligheten på webben vilket gör att de troligen tänkt göra webbplatsen talande.

En sak som slog mig förra året på Sitevisiondagarna var att de som kom dit var så rakt igenom positiva och intresserade. Jag tror att ett kundevent för ett framgångsrikt företag med nöjda kunder är ett perfekt ställe att vara med på som utställare och deltagare. De som kommer dit är nöjda och glada med vad de har. De får lära sig mer och vill veta mer om vilka möjligheter som finns att utveckla webben.

På större och bredare mässor och konferenser är även fokus och målgrupp bredare. Någon kommer för att söka något specifikt. Andra kommer för att det var deras tur att åka på konferens (dåligt skäl). Och några är där för att sälja till de andra…. öh…säljarna (intressekonflikt).

Jag kommer att rapportera löpande från konferensen. Så följ oss på Twitter om du inte redan gör det. Kanske vi tom sänder lite på VoiceCorp TV (med Bambuser).

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)

Spam protection by WP Captcha-Free